За нас

Конна база “Пери Волас” /  Horse base "Peri Volas" e създанена през 2000 - та година в местността Перивол по идея на Иван Наков. 
Базата развива семеен бизнес като в нея задружно работят три поколения, обичащи конете. Това са родителите Иван и Вили и двете им деца: Петър и Мария. Най - младите представители на домакините са внучките на Иван: Гергана и Ванеса.
Иван Наков и Петър Наков са професионални инструктури по конен спорт и ежедневно доказват това с голяма отговорност и професионализъм.
Освен лятната база, разположена в местността "Перивол", където се осъществяват програмите от май до септември, домакините се гордеят и с новата зимна база.

От 2014г.  любителите на конната езда могат да заповядат  в Зимната
Конна база "Пери Волас" / Horse base "Peri Volas" , която се намира в началото на село Бачево. Бъдете сигурни, че най-приятната езда е ездата във снега.
Затова в зимната база предлагат разходки сред полето и преходи до съседни села.
А в кухнята - традициите ще бъдат спазени: домашно приготвени ястия по стари рецепти, домашно вино и ракия и всичко това, приготвено с много любов.
Механата в къщата за гости Ви очаква с много изненади.
А за тези, които не могат да се разделят с природата и с конете, също има вариант. Два семейни апартамента с общ чардак са на разположение за нощувки.
Така приказката няма да има край.

Това означава, че сте на 6 км. от гр. Разлог и само на 12 км. от ски курорта Банско.
Мястото е живописно с невероятен изглед към Пирин планина и с истински дъх на свобода.
С годините базата се утвърждава като център за конна езда в целия регион на Разложката котловина. Това е причината да работи целогодишно.

"Пери Волас" е мястото, което предлага езда за начинаещи и напреднали, за възрастни и деца, за хора със специфични нужди. В допълнение към това са и други атрактивни услуги: кулинарни турове, тиймбилдинг, пикник сред природата, стрелба с лък, Off Road приключения, разходка с шейна и файтон.

Заповядайте! Ние Ви очакваме с усмивка и чаша горски чай.

Конна база "Пери Волас" е сертифициран бизнес парньор на Национален парк "Рила".

 

 

 

 

Заявете езда

на телефони: 0888 151966 0885 930188 0885 520162
на следните имейли: petar@perivolasbg.commaria@perivolasbg.com
или на Форма за резервация тук: