Tиймбилдинг

След  ездата или разходката, може да се насладите на 100% домашна  храна, екологично чиста, собствено производство, от плодове и зеленчуци до сирене, кашкавал и месо, приготвени по стари рецепти, както вино и ракия с гарантиран произход и качество.

Базата разполага с живописно барбекю и тераса над река Периволска където можете да избягате от лятната жега скрити под дебелата сянка на столетни буки. Там спокойно можете да отдъхнете като се насладите на вкусните гозби, да изпиете чаша вино, ракия, ароматен горски чай или кафе на жар, ще ви притеснява само вятъра в клоните на дърветата и шума на реката.

За по-големи групи, предлагаме организиране пикници в традиционна българска атмосвера  по предварителна заявка и избор на клиента, също така можем да съставим различни пакети от услуги който предлагаме, съобразени с нуждите желанията на всеки.

Споделете удоволствието с близки и приятели край огъня, на закуска, обяд или вечеря. Възползвайте се то възможността да посрещнете по най-добрия начин вашите бизнес партньори, клиенти и приятели или да сплотите колектива на фирмата ви.

Менюто за пикника се изготвя по предварителна заявка и по избор на организатора от нашето меню или по негова поръчка.

Също така менюто може да се направи по предварително зададен бюджет.

За доброто настроение на мероприятието можем да организираме и;

-          Жива музика, мъжка или женска певческа група от с. Бачево;

-          Представяне на народни обичаи и традиции, начина на тяхното празнуване, ритуали и символика, които носят(Гергьовден, Тодоровден, Бабинден, Нова година)

-          Ревю на автентични народни носии от всички краища на страната и  техните характерни особенности;

-          Разнообразни игри, организирани и дирижирани от аниматор;

-          Игри като федербал, дартс, стрелба с въздушна пушка по мишена, стрелба с пршка и мн.др.

Заявете езда

на телефони: 0888 151966 0885 930188 0885 520162
или на Форма за резервация тук: