Лагер по езда пак ще има в чудната гора!!!

27 Май 2013 г.

Скъпи деца, родители и приятели на природата,

Конна база Периволас с радост Ви съобщава, че за втора поредна година ще бъде организатор на лагера по конна езда „Райска градина”.
Истина е, че  в забързаното ни ежедневие децата малко по малко губят връзката си с природата и животните.  А само природата прави нещата естествени. Ние вярваме, че разполагаме с най-добрите условия, за да осъществим и най-смелите мечти на участниците.  Затова в програмата сме заложили не само езда, но и достатъчно време, което да бъде отделено за запознаване отблизо с начина на живот на конете, техния характер и навици, грижата около тях и пълната подготовка на коня за езда.
Не сме забравили и творческата част. Там участниците ще работят за подобряване на комуникацията и преодоляване на различни страхове с помощта на изкуството (театрални похвати, музика и рисуване).

Своита креативни идеи децата ще могат да споделят в работата си с различни природни материали, отново свързани с конете.

От миналогодишния опит сме убедени, че за една седмица наистина стават чудеса.

Идеята на базата е този лагер да стане традиция.
Седем незабравими дни с кончетата в лятната база Периволас ...
 Предстои ни едно наистина вълнуващо лято, изпълнено с усмивки, слънчево настроение и нови емоции.
Затова мили деца, пожелаваме Ви успешно завършване на тази учебна година, за да бъде заслужено участието ви в лагера, който ще се проведе в края на август месец.
Предвидили сме нови и интересни неща, които да включим в програмата.

Затова повече информация за датите, цените и броя на участниците в лагера ще намерите на сайта на базата в следващите дни.

 

Заявете езда

на телефони: 0888 151966 0885 930188 0885 520162
или на Форма за резервация тук: